Machiaj Semipermanent, Micropigmentarea si Microbladingul

*** informatii de bază *** 

Micropigmentarea si Microbladingul sunt tehnici ce permit orice tip de corectare si personalizare a fetei prin machiaj semipermanent, realizat prin tatuaj cu pigmenti  semi-permanenti.

Machiajul semi-permanent constituie solutia ideala pentru orice femeie care doreste sa fie sigura pe ea si de propria frumusete in orice moment al zilei si cu orice ocazie.

Micropigmentarea sau Machiajul semipermanent poate fi utilizat pentru diverse parti ale fetei: sprancene, ochi, buze.

La ProEstetic Iasi, serviciile de micropigmentare cuprind:

 

 

Corectarea si reconstructia formei sprancenelor, unde se poate opta pentru microblading, sprancene fir cu fir, 3d sau efect pudrat cu aspect de fard fumuriu.

Cum alegem cea mai potrivita TEHNICA pentru micropigmentarea sprancenelor?  Toate informatiile le gasesti în acest articol: 

TATUAJ SPRANCENE. MICROPIGMENTARE ProEstetic Iasi.

 

 

 

 

 

Micropigmentarea zonei ochilor: – linie subtire cu efect de indesire a genelor ,”eye-liner” semi-permanent, sau efect de fard.

Cum alegem cea mai potrivita TEHNICA pentru micropigmentarea ochilor?  Toate informatiile le gasesti în acest articol: 

MICROPIGMENTARE OCHI. Machiaj semipermanent ochi.

 

                Micropigmentare sprancene si ochi

Machiajul semi-permanent este o tehnica de pigmentare a epidermei prin introducerea de micropigmenti in stratul superficial al epidermei, permitand astfel ”disparitia” in timp, in functie de reinnoirea celulara a fiecarei persoane.

Micropigmentarea si microbladingul se efectueaza in doua sedinte, la distanta de 21- 30 de zile una de cealalta. Rezultatul este individual, la fel cum este si durata care poate varia intre 2 si 4 ani, cu o sedinta de mentinere la 12 sau 18 luni pentru reinnoirea intensitatii si stralucirea culorii.

Pigmentii folositi la Machiajul semi-permanent sau la Micropigmentare sunt lichide colorate compuse din prafuri minerale studiate, special pentru a fi folosite in machiajul semi-permanent. Sunt substante nontoxice, certificate de Organizatiile Internationale. Culoarea parului din sprancene, cat si  subtonul tenului clientei vor determina alegerea culorii la tatuajul sprancenelor ce urmeaza sa fie micropigmentate .

Chiar daca in primele doua, trei zile tatuajul va fi mai pronuntat, in timp de 30 zile acesta va ajunge la culoarea corecta.  Zona Micropigmentata va fi usor iritata in zilele imediat urmatoare, insa cu un protocol adecvat iritatia va trece in foarte scurt timp.

Dupa machiajul semi-permanent sau micropigmentare este important sa se evite: expunerea indelungata la soare, inotul, sauna sau solarul, transpiratia excesiva, atingerea fetei cu mainile sau cu obiecte murdare.

Procesul de tatuare, Micropigmentare sau Microblading dureaza apx 3 ore,  si nu este dureros. Se aplica o anestezie locala, iar ustensilele folosite vor fi desfacute chiar in fata clientelor pentru siguranta acestora.

Tatuajul, Machiajul semi-permanent se poate realiza intr-o singura sedinta, uneori fiind cazul unei rectificari la diferenta de 2-8 saptamani de la sedinta initiala.

               Microblading

Timp de 2-4 ani, clientele care au ales Micropigmentarea, Microbladingul sau Machiajul semipermanent se vor elibera de grija pensatului obitnuit si vor avea constant forma sprancenelor dorita. Aceasta durata de viata a tatuajului poate sa difere de la o clienta la alta, mai multi factori contribuind la pastrarea ei: stilul de viata, tipul de piele, culoarea tatuajului, tenul, expunerea la soare.

Machiajul semi-permmanent este ideal pentru persoanele care:

  • au tenul sensibil sau sunt alergice la machiaje
  • nu au timp sau nu au rabdare sa se machieze
  • nu vor sa aiba grija permanenta a machiajului
  • isi doresc sa arate bine tot timpul zilei, chiar si dimineata devreme
  • isi doresc un tatuaj cosmetic, dar nu pentru toata viata
  • poarta ochelari
  • au nevoie de reconstructii sau redefiniri
  • au nevoie de camuflari post-operatorii de cicatrici

Cu siguranta, cea mai eficienta metoda cosmetica de a economisi timpul si banii este acum la indemana fiecareia!

 

Ți s-a părut util, explicit și coerent articolul? Lasă te rog o notă:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.