Metoda de micropigmentare a pleoapelor la ProEstetic vizează aspectul natural, adaptat conformației ochiului.

 

EYELINER sau CREION

Nu recomand eyelinerul lung și evidențiat tuturor persoanelor, ca și alternativă la machiajul zilnic; întrucat se lucrează cu pigmenți intenși, negru în general, o linie prea accentuată va da un efect artificial în viața cotidiană. Ca și alegere de make-up ocazional, aceasta nu este o ”stridență”, însă tatuajul ochilor este o procedură cu rezistență foarte lungă în ani și modificările pleoapei (cădere, fermitate) vor modifica linia conturată în tinerețe.

Tehnicianul trebuie să aibă abilitatea de a aplica o linie insesizabilă deasupra genelor, fie că alege un eyeliner discret sau efect de creion.

”Eyelinerul cu aripi” sau grosimea mare va provoca migrarea pigmentului pe pleoapă, oferind un aspect de ochi vinețiu.

Personal, sunt adepta pigmentării ”invizibile”, printre gene, pentru a oferi un efect de umplere și desime, pentru un plus de stralucire ochilor ”șterși”. Însă acolo unde îmi permite conformația pleoapei, execut la cerere și alte tipuri de machiaj semipermanent.

Dispozitivul folosit pentru tatuarea ochilor este un dermograf care are vibrații foarte ușoare la pătrunderea în piele. Nu este dureros și nu este zgomotos. Se lucrează cu anestezie locală, ochii fiind închiși pe tot parcursul procedurii.

TEHNICA FLUTURE sau EFECT DE FARD

5/5 - (222 votes)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.