Forma sprancenelor, la pretul de 60 ron, serviciu căruia i se alocă o oră,  poate fi evaluată ca și ”preview” pentru orice tatuaj cosmetic/micropigmetare sprâncene/machiaj semipermanent;

Metoda de execuție are la bază un arsenal complet de instrumente dedicate măsurătorilor, calcule în milimetri (nu “la ochi”!), corectie asimetrii, zeci de verificari în consens cu gusturile clientei. Toate pe baza unei experiențe de peste 10 ani în domeniu.

Pentru ca la ProEstetic forma sprâncenelor înseamnă arhitectură facială, proporţii antropometrice, măsurători prin tehnici profesionale, corectarea asimetriilor naturale firesti oricarei persoane. Înseamnă armonie la rang de artă, inginerie arhitecturala şi matematică pură.  

Linii, liniuţe, raportoare, compas, şubler, truse pentru desen tehnic, folosite cu rabdare și migală, de o mână formată în mulți ani de practică.

Cu un “defect profesional” de a remarca milimetric orice detaliu și a cauta armonia facială adaptata fizionomiei, nu modei!

Masurători PhiBrows Divider:

Mai exact, procesul constă în “constructia tiparului personalizat” si crearea formei perfecte a sprancenei în funcţie de elementele feţei: forma, pozitia ochilor, distanţa dintre sprâncene, proportiile antropometrice şi “regula de aur”.

Curatarea ideală se face cu ceară, tehnică întâlnită la Anastasia Soare.  Totul în concordanţă (şi negociere dacă este cazul) cu dorinţele şi aşteptările clientei.

 

Forma sprâncenelor este dată în urma unui procedeu de stilizare care include:
– analiza trăsăturilor faciale
evaluarea formei actuale şi a stadiului în care se află sprâncenele
– măsurarea şi stabilirea formei ideale
– exemplificarea formei ideale şi stabilirea, împreună cu clienta, a rezultatului dorit
– pensarea şi tunderea propriu-zisă a sprâncenelor
– evaluarea rezultatului şi stabilirea nevoilor viitoare
– consultanţă în vederea perfecţionării formei – ser de creştere, obiceiuri de îngrijire a formei
– consultanţă în vederea machiajului corect al sprâncenelor

Sprâncenele – element principal în fizionomie

Aspectul sprâncenelor are capacitatea de a ne schimba nu doar întreaga fizionomie, ci şi dispoziţia, atitudinea, modul în care oamenii ne percep şi interacţionează cu noi.

Cu siguranță vrei să știi de ce ProEstetic Iași se menține de mai bine de 10 ani în topul celor mai apreciate cabinete când spunem ”sprâncene perfecte” – într-o armonie a bunului gust și a standardelor estetice. Citește AICI articolele dedicate esteticii sprâncenelor și te vei convinge. 

Sau poate te interesează: