Despre ProEstetic Studio Brows,  Iasi

Căutați un “Centru de Infrumusetare”? ProEstetic Studio Brows nu oferă servicii pe criteriul ,,specializați în de toate pentru toti”.

ProEstetic Studio Brows se ocupa DOAR de SPRANCENE. Experienta unui deceniu, doar în sprancene!

Estetica facială (designul facial) nu ţine de epilari, împachetări, unghii cu gel sau programe de slabit.

ProEstetic nu este o echipă de angajate, care să lucreze la procent. Întrucât sunt singura direct răspunzatoare de calitatea produsului finit şi în consecinţă de prestația efectuată, pentru care garantez satisfacția clientei.

Nu am secretara care să raspundă de agenda mea, întrucât nu lucrez la normă zilnică. Programările le fac personal, cu entuziasm dedicat fiecarei sedinţe în parte. . . pentru că fiecare clientă devine o parte din existenţa mea.

Respectul față de clientă presupune dedicare totală în timpul sedinței. Așadar, nu am timp să stau pe telefon in timpul programului de lucru, conversarea pe chat/ mesagerie îmi este imposibilă. Motiv pentru care programarile le fac doar prin apel telefonic.

Consultaţiile, micropigmentările şi estetica sprancenelor (pensat sau tatuaj) sunt procedurile pe care le efectuez doar personal, considerand ca toate acestea ţin de cunostintele, experienta si talentul meu. Mai multe detalii “Despre mine”

Nu îmi programez clientele pe bandă rulantă, pentru că nu îmi impune nimeni “targhet zilnic”, prioritate are doar calitatea şi dispoziţia plăcută, nu cantitatea (ca in majoritatea centrelor “cu patron”).

Motiv pentru care estetica sprancenelor dureaza o ora, iar o micropigmentare 3-4 ore; pentru că atenţia pe care o dedic fiecarei persoane în parte releva rezultate pe masură.

Programarile se fac numai TELEFONIC.

Nu voi accepta niciodata suprapunerea clientelor în cabinet, respect discretia fiecăreia, confortul si intimitatea, motiv pentru care cabinetul nu este accesibil “programarilor la uşă”.

Aşadar, persoanele care au plăcerea şi interesul în a-mi accepta programul (cu lungile mele deplasări în străinătate) sunt mereu binevenite, cu mare drag si dedicaţie deplină.

 

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.