Despre ProEstetic Studio Brows,  Iasi

ProEstetic NU este “Centru de Infrumusetare”!

Nu oferim servicii diversificate pe criteriul “sunt specialistă în toate”!

Estetica facială nu ţine de epilari, împachetări sau programe de slabit.

Nu am angajati care să lucreze sub instruţiunile mele, întrucât sunt unica direct răspunzatoare de produsul finit şi în consecinţă de manopera efectuată. Pentru a putea garanta şi raspunde personal pentru activitatea Studioului.

Nu am secretara care să raspundă de agenda şi de programul meu, întrucât nu lucrez la normă zilnică. Programările le fac atâta vreme cât mă simt relaxată şi entuziasmată de fiecare sedinţă în parte, pentru că fiecare clientă devine o parte din existenţa mea.

Consultaţiile, micropigmentările şi estetica sprancenelor (pensat sau tatuaj) sunt procedurile pe care le efectuez doar personal, considerand ca toate acestea ţin de cunostintele, experienta si talentul meu. Mai multe detalii “Despre mine”

 

Programarile se fac numai TELEFONIC.

Nu îmi programez clientele pe bandă rulantă, pentru că nu îmi impune nimeni “targhet zilnic”, prioritate are doar calitatea şi dispoziţia plăcută, nu cantitatea (ca in majoritatea centrelor “cu patron”).

Motiv pentru care estetica sprancenelor dureaza o ora, iar o micropigmentare 3-4 ore; pentru că atenţia pe care o dedic fiecarei persoane în parte releva rezultate pe masură.

 

Nu voi accepta niciodata suprapunerea clientelor în cabinet, respect discretia fiecăreia, confortul si intimitatea, motiv pentru care cabinetul nu este accesibil “programarilor la uşă”.

Aşadar, persoanele care au plăcerea şi interesul în a-mi accepta programul (cu lungile mele deplasări în străinătate) sunt mereu binevenite, cu mare drag si dedicaţie deplină.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.