Sprancenele perfecte sunt o stare de fapt, nu un termen general valabil! Este acea formă care ți se potrivește ȚIE!

Este foarte puternic impactul pe care forma sprancenelor îl are asupra înfațișarii unei persoane. Nici o altă trăsătură nu influențează la fel de dramatic înfațișarea unei persoane, în aceeași măsura în care o fac sprancenele. Tocmai de aceea, sprancenele merită toată atenția și nu trebuie tratate cu superficialitate.

Ce formă ți se potrivește?

Pozele de mai jos, care cuprind acceasi fizionomie cu diverse forme de sprancene, sunt o dovada a importantei si influentei pe care o au sprancenele asupra tuturor trasaturilor fetei. Priviti mai jos cum se modifica o fizionomie, daca sprancenele au forme diferite.

Alegand forma potrivita de sprancene, poti echilibra forma fetei, ochii mici, ochii prea apropiati sau prea departati. Sprancenele accentuează anumite trasaturi. Și distrag atentia de la trasaturile mai putin frumoase, cum ar fi un nas proeminent sau o frunte prea laăa.

5/5 - (214 votes)

Cand spun FORMA SPRANCENE,

mă refer la acea formă care avantajează fizionomia, nu reguli, nu șabloane universale, nu modă!

Forma feţei este unică, direcţia firelor naturale diferă.  Structura osoasă impune o anumită arhitectură facială și o anumită formă de sprâncene.

”Vreau așa”, ca-n fotografie, nu se potrivește pe fizionomia ta!

Mai mult, secretele procedurale pentru a rezulta o simetrie perfectă cu o arcuire plăcută, nu o poate avea decât profesionistul. Practica formată în ani de zile si analizată în fizionomii, care oferă o experienţă bine educată in timp.

Iar atunci când studiile tehnice, arta și designul se imbină perfect cu estetica, rezultă ceea ce eu numesc ABSOLUT în Estetică Facială.

Stiţi si voi că, oricât de bine ar fi executat un machiaj, acesta nu este complet dacă sprâncenele au o formă adecvată fizionomiei. Pentru că sprâncenele & fizionomia se influențează reciproc.

Am avut ocazia să intâlnesc sprâncene (persoane) aparent mult prea sobre și serioase, în discordanţă totală cu căldura si agerimea ochilor. Și asta pentru că sprâncenele lor erau atât de apropiate sau ascuţite, încât aduceau asprime și încruntare întregii expresii faciale.

Încerc să-mi controlez defectul profesional de a vedea în jurul meu numai “sprâncene”, nu oameni. De a mă zburli când întâlnesc blonde cu sprâncene penibile de la roșcat până la  negru, fizionomii firave cu sprâncene groase. Pentru că ”așa se poarta”! Sau semicercuri atât de arcuite… încât ai zice că-s desenate cu o lingură.

Sprancene perfecte?

Mi-ar plăcea să cred ca exista trucuri sau tehnică universal aplicată, însă experienţa din studioul propriu m-a facut să recunosc cu tărie că nu s-a lansat acea formulă magică UNANIM VALABILĂ de conturare a sprâncenei perfecte. Că nu există o şcoală/curs sau un manual care să-ţi formeze talentul (cu care te nasti sau nu). Că ”frumosul” ţine de un simţ estetic nativ şi pe care “doar ţi-l educi” în mulţi ani de practică.

Aşa cum nu te apuci de pictat învăţând de pe youtube, pentru a deveni artist consacrat.  Aşa cum în artă nu există şablon pentru tablouri, formula magică în estetică facială se supune acelorași reguli: simţ artistic, bun gust dat de educaţie, imaginaţie şi multi ani de experienţă.

Forma sprancene la ProEstetic Iasi:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5/5 - (214 votes)

ProEstetic Iasi iti recomanda un articol despre FORMA IDEALA A SPRANCENEI, unde vei găsi alte detalii interesante:

Sprâncene perfecte – Forma sprâncenei îți influențează trăsăturile.