Când vorbim de micropigmentare, procedura care te poate rafina sau sluți în egală măsură, e bine să știm că:

Din motive financiare sau din lipsa de informare, unele femei aleg soluțiile cele mai rapide și ieftine când vine vorba de înfrumusețare. Ceea ce omit unele persoane este faptul că nu îți poți „juca” frumusețea ca la ruleta rusească, sperând că o investiție ieftină cu o alegere ca la loterie, nu va avea repercursiuni.

În dermopigmentare, „ieftin” nu va fi vreodată echivalent cu calitativ. Ba chiar ar trebui să îți ridice un mare semn de întrebare când îți este oferit un preț mic pentru frumusețea feței tale.

Dermopigmentarea este un domeniu extrem de complex, iar investiția este pe măsură.

Ca specialist ai nevoie de un spațiu adecvat de lucru (contra cost), utilitati pentru confort (contra cost), mediu steril si conditii medicale (contra cost), de aparatura și consumabile de calitate (contra cost), pigmenți de calitate (contra cost). Mai mult, periodic, trebuie sa investești în tine prin diverse specializări, pentru a oferi servicii de ultimă generație. Schimbi aparatura pentru a oferi performanță!

În România sunt folosite diverse aparate de micropigmentare. Originea și compoziția pigmenților diferă de asemenea, tehnicile de micropigmentare variază și se schimbă periodic. Condițiile de lucru/sterilizare nu sunt peste tot sigure. Dacă te mai lovești și de o experiență precară a personalului, consecințele și rezultatele obținute în anumite saloane pot fi cu mult diferite, uneori dezastruoase.

De-a lungul anilor, am avut foarte multe cliente care au ajuns la mine cu o imensă neîncredere că s-ar mai putea face ceva în privința anumitor lucrări vechi sau greșite de micropigmentare.

Nu este facil să corectezi o eroare in micropigmentare! Magii nu se pot face, însă îmbunătățiri întotdeauna! Respectiv, pigmentul dintr-o lucrare veche nu poate fi scos niciodata definitiv, ci doar atenuat.
Un make-up semipermanent care a fost executat greșit, poate fi minim retușat sau decolorat prin proceduri chimice complexe. Corecția, însă, necesită răbdare din partea clientei, căci procesul se întinde pe parcursul a 3 – 6 ședinte, care poate dura și ani…

Ca și în cazul de față:

Dintr-o lucrare veche, în care colțurile si descendența cozii înăspreau trăsăturile feței, s-a realizat o corecție de formă și culoare ce a echilibrat frumusețea clientei.
Alege-ți cu mare atenție specialistul și, cel mai bine, investește la valoarea reală în tine!

Din aceeași sferă, te invit să citești ce înseamnă:

Micropigmentare sprancene între arta si fake

Ți s-a părut util, explicit și coerent articolul? Lasă te rog o notă:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.