ProEstetic este diferit

✅ In primul rand CONSULTANTA ESTETICĂ FACIALĂ.
* Pentru persoanele a caror abordare este ”eu am sprancene, vreau doar PENSAT”, rog research către alte saloane.
✅Tehnici selective & personalizate, raportate unicității fiecareia;
✅ Design raportat la arhitectură facială, puncte antropometrice și estetica proportionalitatii, detalii pe care le discutăm raportate exact pe tipologia ta ;
✅ Constructie functie de elementele individuale ale fetei, și…mai presus, functie de stilul personal in ansamblu;
✅ Stilizare prin corectie, dată de secretele iluziilor optice;
✅ Armonie stilistică & Culoare & Pigmentologie, bazate NU pe cursuri de formare profesionala, ci pe studii universitare în design. Toate imbinate cu simțul geometric din spatele profesiei de inginer.

ARHITectura faciala

Frumusețea este un concept atât de subiectiv, încât nu poate fi cartografiată după niciun parametru universal sau vreun standard de curs! Nu există frumusete pur nativă! Din fericire, există designeri care stiu să transforme banalul în frumos, prin secrete estetice si… musai: viziune.

CONCEPT UNIC

Stilizare nu înseamnă pensat ! * Citește AICI care este diferența.

DESIGN

PERSONALIZAT

Reține, parerea legată de cum ar trebui să arate spranceana perfecta, este ca și ziua de naștere: toată lumea are una singură!

La ProEstetic Iasi, STILIZAREA –  constructia & forma sprancenelor, constă în:

Constructia tiparului estetic  PRIN MĂSURĂTORI raportate la fizionomia si dimensiunile faciale, corectia asimetriilor, pensat și curatare cu ceara, definirea detaliilor prin tuns, aplicare finala de stabilizator pentru forma – un gel pe baza de henna – care asigura forma si conturul pentru cel putin o saptamana.

Metoda de execuție are la bază un arsenal complet de factori estetici, calcule în milimetri (nu “la ochi”!), corectie asimetrii, zeci de verificari în consens cu gusturile si stilul clientei. Toate pe baza unei experiențe de peste 15 ani în domeniu.

Linii, liniuţe, raportoare, compas, şubler, truse pentru desen tehnic, folosite cu rabdare și migală, de o mână formată în mulți ani de practică.

Cu un “defect profesional” de a evalua milimetric orice detaliu și a cauta armonia facială adaptata fizionomiei, nu modei!

Mai exact, procesul constă în “constructia tiparului personalizat” si crearea formei perfecte a sprancenei în funcţie de elementele feţei: forma, pozitia ochilor, distanţa dintre sprâncene, proportiile antropometrice şi “regula de aur”.

Curatarea ideală se face cu ceară, tehnică întâlnită la Anastasia Soare.  Totul în concordanţă (şi negociere, dacă este cazul) cu dorinţele, stilul şi aşteptările clientei.

Forma sprancenelor, serviciu căruia i se alocă o oră,  poate fi achizitionată ca și ”preview” pentru orice tatuaj cosmetic/micropigmetare sprâncene/machiaj semipermanent;

Cu siguranță vrei să știi de ce ProEstetic Iași se menține de mai bine de 10 ani în topul celor mai apreciate cabinete când spunem ”sprâncene perfecte” – într-o armonie a bunului gust și a standardelor estetice. Citește AICI articolele dedicate și te vei convinge.

5/5 - (236 votes)