* Stilizare nu înseamnă pensat clasic! * Citește AICI care este diferența.

La ProEstetic STILIZAREA, forma sprancenelor, constă în:

Constructia tiparului estetic  PRIN MĂSURĂTORI raportate la fizionomia si dimensiunile faciale, corectia asimetriilor, curatare cu ceara, definirea detaliilor prin pensat si tuns, aplicare finala de stabilizator pentru forma – un gel pe baza de henna – care asigura forma si conturul pentru cel putin o saptamana.

În cazul în care sprancenele necesita schimbarea culorii, pretul vopsitului este separat, 20 lei. In acest pret este inclusa si decolorarea prealabila (daca este necesara).

Metoda de execuție are la bază un arsenal complet de instrumente profesionale, calcule în milimetri (nu “la ochi”!), corectie asimetrii, zeci de verificari în consens cu gusturile clientei. Toate pe baza unei experiențe de peste 10 ani în domeniu.

Linii, liniuţe, raportoare, compas, şubler, truse pentru desen tehnic, folosite cu rabdare și migală, de o mână formată în mulți ani de practică.

Cu un “defect profesional” de a evalua milimetric orice detaliu și a cauta armonia facială adaptata fizionomiei, nu modei!

Una dintre Tehnicile de masurare, folosind PhiBrows Divider:

Mai exact, procesul constă în “constructia tiparului personalizat” si crearea formei perfecte a sprancenei în funcţie de elementele feţei: forma, pozitia ochilor, distanţa dintre sprâncene, proportiile antropometrice şi “regula de aur”.

Curatarea ideală se face cu ceară, tehnică întâlnită la Anastasia Soare.  Totul în concordanţă (şi negociere dacă este cazul) cu dorinţele şi aşteptările clientei.

 

Forma sprancenelor, serviciu căruia i se alocă o oră,  poate fi achizitionată ca și ”preview” pentru orice tatuaj cosmetic/micropigmetare sprâncene/machiaj semipermanent;

Cu siguranță vrei să știi de ce ProEstetic Iași se menține de mai bine de 10 ani în topul celor mai apreciate cabinete când spunem ”sprâncene perfecte” – într-o armonie a bunului gust și a standardelor estetice. Citește AICI articolele dedicate și te vei convinge. 

5/5 - (236 votes)