Laminarea sprancenelor – alternativa microbladingului – este un tratament pentru sprancene, cu rezultate realmente uimitoare!

laminare sprancene iasi

Ce presupune Laminarea sprancenelor?

Majoritatea doamnelor cred că laminarea este doar obținerea unei sprâncene pline și ”cu pene”, dar există de fapt cinci look-uri diferite de laminare, pe care le pot crea cu tehnicile mele unice, care variază de la o sprânceană plină și pufoasă, ori tradițională, plină și conturată, sau naturală și elegantă. Nu lăsați laminarea să vă sperie, cu tehnica corectă, există ceva pentru toată lumea.

Asadar, LAMINAREA este un proces de restructurare a părului sprâncenelor pentru a le menține în forma dorită. Este tratamentul perfect pentru orice persoană a cărui fir de păr are direcție neregulată, care are goluri între firele de păr sau care își dorește acel aspect îngrijit și periat, pentru care apelează constant la gelul pentru sprancene.

Sedinta de laminarea implică două etape diferite: Prima este periatul si fixarea chimică a firelor de păr , pentru a le face mai moi și mai maleabile. În continuare, sprâncenele sunt periate în poziția dorită și se aplică o soluție de „laminare”, pentru a menține firele în poziția stabilită.

Se mentine spranceana naturala, fara nici un fel de completare artificiala. Este ideala sprancenelor asimetrice sau sprancenelor a caror orientare naturala a firelor existente ofera un aspect cu goluri inestetice.

Prin laminare firele vor avea aceeasi directie, oferind astfel un arc natural bine definit.

Rezistenta este de pana la 12 saptamani, functie de regenerarea naturala a fiecareia.

laminare sprancene alternativa microblading 2

Laminarea sprancenelor este una dintre alternativele perfecte ale microblandingului,

intrucat orientarea si fixarea controlata a firelor acopera deficientele de forma si golurile din plantatia naturala.

De ce trebuie sa alegi un estetician bun pentru procedeul de laminare?

  • Modul în care se adaptează laminarea sprâncenelor nu se rezumă doar la periajul sprâncenelor. Tratamentul este unul CORECTIV, în care se transformă total forma sprâncenelor. Esteticianul trebuie să aibă experiența și simțul orientării firelor, încât să reformuleze conturul doar prin plasarea/orientarea si îmbracarea cat mai eficientă cu firele deja existente.
  • Vrei să creezi un aspect îndrăzneț, periat, după ultima tendință a modei? Se poate face asta în totalitate! În urma consultației, esteticianul stabilește impreună cu clienta ce își dorește fiecare și ce aspect ar incadra-o cat mai plăcut.
  • Se lucrează doar cu produse de top, calitatea acestora oglindindu-se in calitatea serviciilor, si implicit in  satisfactia lucrului bine facut si apreciat.

Laminarea sprancenelor se potriveste pentru orice tip de spranceana?

Laminarea sprancenelor funcționează pentru majoritatea formelor și stilurilor. De la spranceana deasă, până la spranceana cu goluri, laminarea este ideală pentru oricine caută să îmbunătățească (fara eforturi financiare) forma sprâncenelor.

Cât timp durează un tratament de laminare al sprancenelor?

Procesul de laminare dureaza efectiv 30 de minute, datorita aplicarii succesive de produse, cu timpii aferenti fiecaruia. Însă pașii anecși laminării (constructia formei, curatarea/pensatul si vopsitul ulterior) fac din laminare un tratament mai complex, de aproximativ 60-90 minute.

Cât mă ține laminarea sprancenelor?

laminare sprancene alternativa microblaging 1Așa cum am precizat și mai sus, rezistența laminarii este în strânsă legatură cu regenerarea firului de păr. Sprancenele care au o crestere lentă si regenerare slaba, aproape inexistenta, se vor bucura pe termen mai lung de o forma impecabila, data de laminare: mult peste 3 luni de zile. Persoanele care se bucura de o crestere si regenerare rapida a sprancenelor suportă o rezistentă, conform producatorului, de minim 60 zile.

Tratamentul de laminare implică adaugarea firelor de par prin micropigmentare sau extensii?

Nici pe departe! Se lucreaza DOAR cu firele din plantatia naturală! Nu există extensii ale sprâncenelor sau machiaj semipermanent implicat într-un tratament de laminare al sprancenelor. Tratamentul folosește în întregime propriul fir de păr. Repozitionarea sprancenei, mai exact a firelor, si corectarea formei ofera un aspect mai complet, de spranceana ”plină”, bine conturată. 

PRETURI LAMINARE la  ProEstetic Studio Brows Iasi

Laminarea face parte din ,, Pachete suplimentare  STILIZARE & DESIGN”

HENNA sprancene → pachet de baza +  50 lei         VOPSEA SEMIPERMANENTA 

  •  se achizitioneaza împreună cu un pachet de baza, nu se poate independent.
  •  un serviciu suplimentar de pigmentare, cu efect de lunga durată, pentru pastrarea impecabilă a formei

Citeste mai mult

 

laminare sprancene iasi    LAMINARE sprancene   → pachet de baza +  50 lei  

  •  se achizitioneaza împreună cu un pachet de baza, nu se poate  independent.
  • serviciu suplimentar de ,,coafare & directionare” a firului de par rebel . . .

 

Pachetele de bază –  STILIZARE & DESIGN, forma sprancene

pensat sprancene, forma sprancene, stilizare sprancene

Pachet  ,,START ProEstetic”   →  90 lei

  • prima sedință la ProEstetic, serviciu exclusiv clientelor noi.
  • este un pachet complex dedicat FORMEI SPRANCENEI, care include …  Citeste mai mult

Intretinere  formă, pensat &  formă sprancene → 70 lei

  • serviciu dedicat doar clientelor actuale ProEstetic, care revin constant în cabinet …. Citeste mai mult

GALERIE LUCRARI DE LAMINARE by ProEstetic Studio Brows Iasi

Peste 15 ani de ,,sprâncene”, doar sprâncene

Experiență de peste 7000+ proceduri

Practică ce presupune un nivel superior de abordare a tehnicilor, întelegerii tuturor tipologiilor, pigmentilor, tipurilor de piele, comportamentul culorii în timp, dar în special evaluarea corecta a tuturor cerintelor clientelor

CONTACT & PROGRAMARI ProEstetic Studio Brows Iasi: Tel. 0726 67 69 62

Ți s-a părut util, explicit și coerent articolul? Lasă te rog o notă:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.