Laminarea sprancenelor – alternativa microbladingului – este cel mai nou tratament pentru sprancene, cu rezultate realmente uimitoare!

 

laminare sprancene alternativa microblaging 1

Un articol recent (septembrie 2019) din revista VOGUE demonstrează cât de bine primit pe piata internationala  s-a dovedit a fi tratamentul de laminare:  https://www.vogue.co.uk/beauty/article/what-is-brow-lamination

Tratamentul de laminare sprancene reface si nuanteaza firele naturale pentru a crea o forma plina, uniforma si bine conturata. Se mentine spranceana naturala, fara nici un fel de completare artificiala. Este ideala sprancenelor asimetrice sau sprancenelor a caror orientare naturala a firelor existente ofera un aspect cu goluri inestetice.

Prin laminare firele vor avea aceeasi directie, oferind astfel un arc natural bine definit.

Procedeul de laminare sprancene

Presupune indreptarea si orientarea  parului folosind solutii chimice dedicate zonei ochilor, astfel incat toate firele sa stea in directia stabilita de catre tehnician. Rezistenta este de pana la 12 saptamani, functie de regenerarea naturala a fiecareia. Dupa a doua sedinta de laminare rezistenta creste considerabil, pastrandu-se forma pentru aproximativ 6 luni de zile.

laminare sprancene alternativa microblading 2

Laminarea sprancenelor este una dintre alternativele perfecte ale microblandingului,

intrucat orientarea si fixarea controlata a firelor acopera deficientele de forma si golurile din plantatia naturala.

 

INTREBARI FRECVENTE

Laminarea sprancenelor este potrivita pentru orice tip de spranceana?

Laminarea sprancenelor funcționează pentru majoritatea formelor și stilurilor. De la spranceana deasă, până la spranceana cu goluri, laminarea este ideală pentru oricine caută să îmbunătățească (fara eforturi financiare) forma sprâncenelor.

Cât timp durează un tratament de laminare al sprancenelor?

Procesul de laminare dureaza efectiv 30 de minute, datorita aplicarii succesive de produse, cu timpii aferenti fiecaruia. Însă pașii anecși laminării (constructia formei, curatarea/pensatul si vopsitul ulterior) fac din laminare un tratament mai complex, de aproximativ 60-90 minute.

Cât mă ține laminarea sprancenelor?

Așa cum am precizat și mai sus, rezistența laminarii este în strânsă legatură cu regenerarea firului de păr. Sprancenele care au o crestere lentă si regenerare slaba, aproape inexistenta, se vor bucura pe termen mai lung de o forma impecabila, data de laminare: mult peste 3 luni de zile. Persoanele care se bucura de o crestere si regenerare rapida a sprancenelor suportă o rezistentă, conform producatorului, de minim 60 zile.

Tratamentul de laminare implica adaugarea firelor de par prin micropigmentare sau extensii?

Nici pe departe! Se lucreaza DOAR cu firele din plantatia naturală! Nu există extensii ale sprâncenelor sau machiaj semipermanent implicat într-un tratament de laminare al sprancenelor. Tratamentul folosește în întregime propriul fir de păr. Repozitionarea sprancenei, mai exact a firelor, si corectarea formei ofera un aspect mai complet, de spranceana ”plină”, bine conturată. 

De ce trebuie sa alegi un estetician bun pentru procedeul de laminare?

  • Modul în care se adaptează laminarea sprâncenelor nu se rezumă doar la periajul sprâncenelor. Tratamentul este unul CORECTIV, în care se transformă total forma sprâncenelor. Esteticianul trebuie să aibă experiența și simțul orientării firelor, încât să reformuleze conturul doar prin plasarea/orientarea si îmbracarea cat mai eficientă cu firele deja existente.
  • Vrei să creezi un aspect îndrăzneț, periat, după ultima tendință a modei? Se poate face asta în totalitate! În urma consultației, esteticianul stabilește impreună cu clienta ce își dorește fiecare și ce aspect ar incadra-o cat mai plăcut.
  • Se lucrează doar cu produse de top, calitatea acestora oglindindu-se in calitatea serviciilor, si implicit in  satisfactia lucrului bine facut si apreciat.

Cu siguranță vrei să știi de ce ProEstetic Iași se menține de mai bine de 10 ani în topul celor mai apreciate cabinete când spunem ”sprâncene perfecte” – într-o armonie a bunului gust și a standardelor profesionale. Citește AICI articolele dedicate și te vei convinge.

Ți s-a părut util, explicit și coerent articolul? Lasă te rog o notă:

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.