Micropigmentare Sprancene: Secretul tehnicii perfecte. Ce alegem?

Tehnici diverse:  ,,Microblading”, ”Powder” ,”Fir cu Fir”, ”Hibrid” sau ”Combo Brows”?

Ce tehnică mi se potriveste pentru un rezultat natural?

Cât durează efectul pigmenților și al procedurilor?

Sunt câteva întrebări ale căror răspunsuri le vei afla în videoclipul de aici:

click aici pe VIDEO

Asadar,

Dermopigmentistul cu experiență în estetică facială are obligația să adapteze micropigmentarea, ca și tehnică, funcție de tipologia clientei: există un complex de factori care impun alegerea: fir cu fir, pudrat, combinat, microblading, hibdrid, șamd.

După cum ați vizionat și în videoclipul de mai sus, NU EXISTA o metodă pliabilă pentru toate persoanele;  în cazul alegerii necoresunzătoare, micropigmentarea este un eșec.

Așadar, alegeți informată! Alegeți tehnicianul care are experiență pe TOATE tehnicile, limitarea profesională a acestuia la doar UNA DINTRE ELE (”facem doar microblading!”) este în dezavantajul vostru.

Microbladingul se execută DOAR pe anumite tipologii, așa cum pudratul (tehnica powder) este interzis în anumite cazuri.

Cabinetele vând doar ce știu să facă, motivând că serviciul lor – ca unica ofertă – este cea mai  adecvată. Cum ar fi să mergem la un stomatolog care știe să facă doar extracții, convingându-ne că pentru durerea de măsea cea mai bună soluție este să o scoatem?! 🙂

La Proestetic, prețul micropigmentării nu depinde de tehnică, chiar dacă unele metode sunt mult mai migăloase și necesită o concentrare extremă, ceea ce atrage și un timp de execuție mai mare. Doresc ca fiecare dintre voi să aibă certitudinea că NU am propus metoda X pe criterii financiare, în defavoarea metodei Y care este mai ieftină sau mai grea pentru tehnician.

Tatuaj sprâncene fir cu fir & Microblading

Tehnica hairstroke poate fi realizată fie manual (microblading) , fie cu aparatul digital (aici investiția în aparatură este considerabilă). Logic că un microblading se execută cu costuri mult inferioare tehnicii din aparat, unde consumabilele sunt semnificative.

Metoda aleasă ține de experiența fiecărui technician de a aborda metoda care corespunde cel mai bine tipologiei tale.

Metoda permite capacitatea de camuflare perfectă a desenului între firele natural de păr. Și aici experiența dermopigmentistului are o însemnătate foarte mare, întrucât trebuie să fie capabil de imitarea perfect naturală a firelor, atât ca grosime cât și direcție; și nu se lucrează cu creionul sau pensula ca-n ‘tr-un desen, ci cu ”tăieturi micro” la nivelul dermului.

Tatuaj Sprâncene prin tehnica PUDRAT

O metodă care a evoluat treptat, ajungând în 2018 într-un stadiu atât de sofisticat, încât întrece ca aspect natural  până și fardul de make-up. Și încă evoluează atât de rapid, încât vopsitul sprâncenelor va face parte din generația bunicii.

Este una dintre soluțiile adoptate atunci când se dorește acoperirea unui tatuaj vechi foarte light.

Tehnic vorbind, a nu se confunda cu tatuajele pline de generație veche; un profesionist cu multe ore de practică și multe seminarii pe tehnici revolutionare, va executa un ”pudrat” aerat – cu mii de puncte fine de micro-dimensiuni, cu efecte de luminozitate pe anumite zone sau mai intense – cu tentă ombre – pe altele.

Tehnicile combinate țin de opțiunile fiecarui dermopigmentist de a-și aduce aportul propriu privind lucrarea, însemnând că poți combina atât tehnici, cât și pigmenți, efecte de luminozitate cu cele de camuflaj și multe altele, după bunul gust.

Pentru a fi corect informată asupra diferențelor între tehnicile micropigmentare citește articolul de mai jos, sau te aștept cu o programare la ProEstetic Iași pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Fir cu fir, pudrat/ombre, microblanding, hiperrealist 3D, hybrid….toate au un nume: tatuaj facial bazat pe principii de make-up semipermanent.

5/5 - (232 votes)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.