Ce este Mezoterapia?

Tratament revolutionar de reîntinerire și redensificare a tenului

Un ten mai ferm, mai tânăr, fără riduri superficiale

Dermapen este o tehnologie inovatoare de străpungere a pielii, ce utilizează mai multe ace care patrund vertical în piele. Cand Dermapen se miscă in piele, acesta realizează o perforare controlată în dermul pielii, stimulând astfel productia de colagen si elastina, structuri răspunzătoare și implicate în integritatea pielii.

Principiul este pe cât de logic pe atât de simplu: acest dispozitiv miraculos creează o rană mica în derm (de ordinul micro-perforațiilor), iar pielea reactionează prin producerea de colagen și celule noi.

Mezoterapia nu doare, nu prezinta prea multe contraindicatii si mai ales DA REZULTATE VIZIBILE. Preferata de o pleiada de vedete si influentials, printre care si celebra Demi Moore, mezoterapia castiga net in fata liposuctiei. Este insa mezoterapia solutia pentru tine?

Haideti sa aflam!

CUM  FUNCTIONEAZĂ  MEZOTERAPIA?

Pielea este un obstacol important in fata substantele straine care intra in organism, mai exact stratul cornos ( cel superficial) detinand rolul determinant in functia de bariera a pielii. Astfel, absorbtia prin piele a substantelor nutritive in cazul aplicarii unei creme, de exemplu, este, in mod natural, de maxim 10 %, cea mai mare parte din substanta activa ramanand cantonata in stratul de suprafata in loc sa patrunda in cel de mijloc al pielii (dermul). Prin actiunea multiplilor factori interni: genetici, alimentatie inadecvata, medicamentatie  șamd si externi: gravitatie, expunere prelungita la soare, fumat etc,  se produce in timp degradarea dermului ce sta la baza aparitiei ridurilor.

Prin aceasta tehnica crestem gradul de difuzie a substantelor, pana la 90-95% la nivelul dermului, respectiv 65-70% la nivelul tesutului gras subcutanat,  datorita “deschiderii” unor “usi” .

REZULTATE MEZOTERAPIE

Reintinerirea pielii, in mod special de la nivelul fetei si gatului, decolteului si mainilor, prin utilizarea de substante precum acidul hialuronic, multivitamine, aminoacizi, coenzime, antioxidanti, care stimuleaza productia de colagen si regenerarea elastinei, elimina formarea si daunele radicalilor liberi, favorizeaza hidratarea pielii, imbunatatirea tonusului si texturii pielii, netezirea ridurilor superficiale si chiar a celor mediu-profunde;

Un articol foarte util despre beneficiile mezoterapiei gasiți AICI sau AICI

Vă aștept la ProEstetic Iasi pentru mai multe detalii legate de procedură sau pentru stabilirea unui plan de tratament dedicat – cu ofertele aferente.

 

5/5 - (225 votes)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.