”SPRANCENE DIFICILE ?”Nu! STILIZAREA la ProEstetic » SPRANCENE PERFECTE

Performanța profesională se vede pe cazurile dificile, NU pe clienta cu sprancene corecte nativ . . .

… numai bune pentru un cursant începător (pentru că ai de unde smotoci). Sprancenele ideale nativ necesită un pensat simplu, camuflat cu un ton de fard ca și procedură basic de duzină: clasicul PENSAT + VOPSIT.

…adică ”materialul” perfect pentru saloanele cu angajați sezonieri/de ocazie pe post de esteticieni care vând stilizare….

Sprancenele problema

Restaurarea acestora, ca și CONCEPT,  este apanajul unui CV complex, cu care puțini tehnicieni își înnobilează  cariera.

Vă invit să urmăriți transformările miraculoase pe care le putem aduce unui chip DOAR prin reformularea corectă a sprancenei!

Pentru că

  • la ProEstetic nu există limite,
  • experiența de peste un deceniu în design sprancene, cu mii de sprâncene restaurate, m-a educat pentru rezolvarea celor mai complexe si dificile cazuri,
  • am o sumedenie de secrete învățate de-a lungul carierei, pe care le pun constant la treaba în crearea SPRANCENEI PERFECTE, dedicate fizionomiei individuale! Pentru că fiecare chip este unic!

Nu uita să urmărești constant acest articol, unde vor fi permanent adăugate fotografii” Before & After”, cu cele mai dificile sprancene întâlnite în activitatea personală, pentru a te convinge că

la ProEstetic Iasi chiar se fac minuni!

Habar n-ai cât de frumoasă ești, până nu îți vezi sprâncenele potrivite chipului tau!

MODEL  Simona

MODEL Aida

MODEL Anca

MODEL  Andreea

MODEL  STILIZARE SIMONA

Mulțumesc Simona pentru încrederea oferită! Dar m-ai ales pentru faptul că ai avut curaj și ai trecut peste teama dobândită de experiențele neplacute prin care ai tot trecut cu sprâncenele.
Consider că o schimbare plăcută aduce momente pline de relax
* am plecat de la această sprânceană:

* am ajuns aici cu STLIZARE & HENNA BIO TATTOO:

MODEL  STILIZARE AIDA

Mulțumesc, Aida!
Prioritățile unei tinere mămici nu prea sunt în tandem cu abonamentul la salon. Pentru că, știm, toate avem nevoie de 1-2-3 clone pentru a face fata cotidianului, mai ales meseriei de mamică
Hocus-pocus și Aida ”a dispărut” o clipă, doar pentru o stilizare rapidă. DAR! Și-a încărcat bateriile cu binedispoziție, încredere și un plus de șarm Tineti minte: aceasta e formula unui restart de calitate!

* am plecat de la această sprânceană:

* am ajuns aici prin  STILIZARE & HENNA BIO TATTOO:

MODEL  STILIZARE ANCA

 

MODEL  STILIZARE ANDREEA

MODEL  STILIZARE  CLAUDIA

MODEL  STILIZARE LIDIA

MODEL STILIZARE   ANA

 

MODEL STILIZARE  ALINA

Ți s-a părut util, explicit și coerent articolul? Lasă te rog o notă:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.