Forma sprancenelor, serviciu căruia i se alocă o oră,  poate fi evaluată ca și ”preview” pentru orice tatuaj cosmetic/micropigmetare sprâncene/machiaj semipermanent;

Metoda de execuție are la bază un arsenal complet de instrumente dedicate măsurătorilor, calcule în milimetri (nu “la ochi”!), corectie asimetrii, zeci de verificari în consens cu gusturile clientei. Toate pe baza unei experiențe de peste 10 ani în domeniu.

Pentru ca la ProEstetic forma sprâncenelor înseamnă arhitectură facială, proporţii antropometrice, măsurători prin tehnici profesionale, corectarea asimetriilor naturale firesti oricarei persoane. Înseamnă armonie la rang de artă, inginerie arhitecturala şi matematică pură.  

Linii, liniuţe, raportoare, compas, şubler, truse pentru desen tehnic, folosite cu rabdare și migală, de o mână formată în mulți ani de practică.

Cu un “defect profesional” de a remarca milimetric orice detaliu și a cauta armonia facială adaptata fizionomiei, nu modei!

Masurători PhiBrows Divider:

Mai exact, procesul constă în “constructia tiparului personalizat” si crearea formei perfecte a sprancenei în funcţie de elementele feţei: forma, pozitia ochilor, distanţa dintre sprâncene, proportiile antropometrice şi “regula de aur”.

Curatarea ideală se face cu ceară, tehnică întâlnită la Anastasia Soare.  Totul în concordanţă (şi negociere dacă este cazul) cu dorinţele şi aşteptările clientei.

Cu siguranță vrei să știi de ce ProEstetic Iași se menține de mai bine de 10 ani în topul celor mai apreciate cabinete când spunem ”sprâncene perfecte” – într-o armonie a bunului gust și a standardelor estetice. Citește AICI articolele dedicate și te vei convinge. 

 

Dacă ți s-a părut util articolul, îți mulțumesc pentru LIKE & SHARE