Tatuajul semi-permanent al buzelor este alegerea perfectă pentru cine agreează naturalețea, pentru persoanele care NU doresc efectul dramatic al injecțiilor (cunoscute sub numele de ”buze de rață”).

Tatuajul de buze la ProEstetic este o abordare subtilă pentru un efect optic de buză plină, pe baza unor ”jocuri” de pigmenți tonifianți natural; procedura de micropigmentare se adaptează fiecărei necesități, fie că vorbim de asimetrii, decolorare naturală sau lipsa conturului.

Micropigmentarea buzelor este atât de confortabilă, încât un simplu luciu pentru stralucire și ești gata pentru a ieși din casă.  Daca spre exemplu esti sportiva, tanara mamica, în armonia chipului tău ai nevoie de puțină culoare, ori dacă vârsta nu te mai rasfată cu buze pline și frumos conturate, atunci machiajul semi-permanent este o alegere inspirată.

Crezi că doamna de la rând, din fața ta, are un ruj atât de fin și un contur atât de perfect la 50+ ani? Și pe seară cui îi mai rezistă machiajul de dimineață… când ajungi în super-market șifonat după o zi de muncă?

Ai fi surprinsă să afli că-l întâlnești extrem de des, însă nu realizezi  că e semipermanent make-up. Nu doar pentru ca a ajuns la un grad superior de acuratete în reproducere hiper-realistă a formelor si nuantelor naturale, și poate trece neobservat, dar și pentru ca ofera cateva avantaje greu de ignorat: este chiar un „inventator de timp” si un „salvator de bani”!

Rezistența tatuajului de buze este cuprinsă între 3-5 ani, lucru care depinde de chimia pielii și de expunerea la diferiți factori: UV, exfolieri, folosirea excesivă a cosmeticelor, tratamente medicamentoase.

Nu se recomandă efectuarea tatuajului post-augmentării cu fillere de umplere!

Important de avut în vedere faptul că este interzisă folosirea produselor cosmetice pe buze timp de apx. 7 zile – perioada clasică de cicatrizare (valabil pentru toate zonele cu micropigmentare )

Auto-dermopigmentare ( buzele mele, tatuate de mine) – o procedură extrem de dificilă pentru tehnician; folosirea penului de tatuat are cerințe specifice de înclinație a acului și presupune anumite mișcări  – dedicate pentru fiecare efect dorit – aspecte care mi-au fost limitate și inconfortabil de realizat pe mine (în fața oglinzii, având o singură poziție a mâinii drepte și automat o singura înclinare a acului). Am urmărit o simetrizare a conturului natural ușor asimetric, prin conturarea discretă și pierdută spre interior. Nu am dorit modificarea culorii naturale, am folosit un pigment cameleon, care are capacitatea de adaptare la nuanța naturală imediat după cicatrizare. Imagine imediat dupa pigmentare. Vă ofer surpriza rezultatului final în momentul în care ne vom cunoaște personal .

Dacă nu te poți hotărâ și dorești să te informezi asupra tuturor aspectelor pro-și-contra, te aștept cu multe detalii suplimentare la ProEstetic Iasi. Și ca să fiu absolvită de imparțialitate, poți răsfoi articole de gen din media: AICI sau AICI

 

 

5/5 - (225 votes)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.