”SPRANCENE DIFICILE ?”

Nu! SPRANCENE PERFECTE!

 

 

Performanța se vede pe cazurile dificile, NU pe sprancene perfecte nativ…. numai bune pentru un cursant începător (pentru că ”ai de unde si ce smotoci”). Sprancenele ideale nativ necesită un pensat simplu, camuflat cu un ton de fard ca și procedură basic de duzină, adică ”materialul” perfect pentru saloanele cu angajați sezonieri/de ocazie pe post de esteticieni stilizare….

Sprancenele problema (respectiv restaurarea acestora), ca și CONCEPT,  este apanajul unui ”CV de aur”, cu care puțini tehnicieni își înnobilează  cariera.

Vă invit să urmăriți transformările miraculoase pe care le putem aduce unui chip DOAR prin reformularea corectă a sprancenei!

Pentru că la ProEstetic nu există limite,

Pentru că experiența de peste un deceniu în design sprancene, cu mii de sprâncene restaurate, m-a educat pentru rezolvarea celor mai complexe si dificile cazuri,

Pentru că am o sumedenie de secrete învățate de-a lungul carierei, pe care le pun în slujba excelenței privind SPRANCENE PERFECTE, dedicate fizionomiei individuale! Pentru că fiecare chip este unic!

Habar n-ai cât de frumoasă ești, până nu îți vezi sprâncenele potrivite chipului tau!

Nu uita să urmărești constant acest articol, unde vor fi permanent adăugate fotografii” Before & After”, cu cele mai dificile sprancene întâlnite în activitatea personală, pentru a te convinge că

La Proestetic chiar facem minuni!

Model1:

Mulțumesc Simona pentru încrederea oferită! Dar m-ai ales pentru faptul că ai avut curaj și ai trecut peste teama dată de experiențele neplacute prin care ai trecut cu sprâncenele.
Consider că o schimbare plăcută aduce momente pline de relax 😉
* am plecat de la această sprânceană:
* am ajuns aici cu STLIZARE & HENNA BIO TATTOO:
Model 2
Mulțumesc, Aida!
Prioritățile unei tinere mămici nu prea sunt în tandem cu abonamentul la salon… pentru că…știm… toate avem nevoie de 1-2-3… clone 😉
Hocus-pocus și Aida ”a dispărut” o clipă, doar pentru o stilizare rapidă. DAR! Și-a încărcat bateriile cu binedispoziție, încredere și un plus de șarm 🥰 E rețeta unui restart de calitate!
* am plecat de la această sprânceană:
* am ajuns aici cu STLIZARE & HENNA BIO TATTOO:
Model 3
Model 4
Model 5
Model 6
Model 7
Model 8