Despre ProEstetic – cabinet cosmetic Iasi

Despre ProEstetic – Cabinet individual de Cosmetica Iasi, specializat în Estetica Faciala

ProEstetic NU este “Centru de Infrumusetare”.

Nu oferim servicii diversificate pe criteriul “sunt specialistă în toate”!

Estetica facială nu inseamnă tuns, coafat, epilat corp sau cabinet4manichiură cu gel.

Nu am angajati care să lucreze sub comanda şi instruţiunile mele, întrucât sunt unica direct răspunzatoare de produsul finit.

Nu am secretara care să raspundă de agenda şi de programul cabinetului.

Consultaţiile, micropigmentările, tratamentele şi estetica sprancenelor (pensat sau tatuaj) sunt procedurile pe care le efectuez personal, considerand ca toate acestea ţin DOAR de cunostintele, experienta si talentucabinet3l meu. – mai multe detalii “Despre mine”

Programarile le fac doar personal si doar TELEFONIC.

Nu îmi programez clientele pe bandă rulantă, pentru că nu am “norma zilnica” de îndeplinit, prioritate are doar calitatea si nu cantitatea (ca in majoritatea centrelor de infrumusetare).
Motiv pentru care estetica sprancenelor dureaza o ora, un tratament trei ore, iar o micropigmentare 4 ore – pentru că atenţia pe care o dedic fiecarei persoane în parte releva rezultate pe masură.

Nu voi accepta niciodata suprapunerea clientelor în cabinet, respect discretia, confortul si intimitatea fiecărei persoane în parte, motiv pentru care cabinetul nu este accesibil “programarilor la usa”.

În concluzie, percaninet2soanele care au plăcerea şi interesul în a-mi accepta programul (cu lungile mele deplasări în străinătate) sunt mereu binevenite, cu mare drag si dedicaţie deplină.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.